Spaophold i Danmark - 7 gode steder du kan komme på et lækkert wellnessop-hold

Vælger du Danmark som destination til dit spaophold får du en række fordele. Du har kort transport, og du har mulighed for nogle virkelig lækre forhold.

Hvad kan et spaophold i Danmark?

Danmark har mange ting. Lækker natur og dejlige og hyggelige byer. Og så findes der en lang række hoteller af høj kvalitet. På flere af de hoteller kan du nyde fantastiske spaophold. Dette ofte i nærheden af havet, der ofte fremstår smukt og dragende. Det er oplagt ofte at kombinere et spaophold i Danmark med andre gode oplevelser, og bare generelt oplade sig selv til det måske travle hverdagsliv. Og så kan du komme afsted til disse ophold uden at skulle afsætte meget tid til transport, som du skulle, hvis du skulle på et ophold i udlandet.

Havet kan noget specielt

Der findes ikke, som der gør i mange andre lande, nogen decideret spa- eller kurbyer i Danmark. Men de fleste steder, der tilbyder spaophold ligger meget tæt på det hav, der omgiver Danmark. Det er oftest meget bevidst. For lyden af havet og muligheden for at kigge ud over vandet har en meget beroligende virkning på de fleste mennesker. Havet kan give ekstra ro og nydelse.

Ni’mat i København

Vil du på Spaophold i Danmarks hovedstad er det oplagt at benytte Ni’Mat, der findes både i centrum af byen og tæt ved Københavns Lufthavn. Hos Ni’Mat får du mulighed for at stoppe helt op midt i en travl storby, og bare samle energi via et afslappende ophold, hvor du kun skal have mulighed for at lade dig forkæle og trække vejret dybt.

En anden mulighed for et spaophold med udgangspunkt i København er at tage på Oslofærgen, hvor du på turen frem og frem og tilbage mellem Danmarks og Norges hovedstad kan nyde de lækre spafaciliteter.

Nordsjælland

Nordsjælland er kendt som et sted med mulighed for at opleve det eksklusive og de lækre forhold. Flere steder er der desuden mulighed for fantastisk spaophold. Et af de mest kendte steder er Kurhotel Skodsborg, hvor du får en oplevelse med at være en del af drøm eller være med i en film. Omgivelserne er ganske enkelt smukke, indbydende og i øvrigt meget romantiske. En oplagt mulighed for jer, der vil tilføre lidt ekstra til jeres parforhold.

Vesterhavet

Kysten langs Vesterhavet er et af de mest besøgte og berømte steder i Danmark. Vesterhavet er smukt og fascinerende, og har en stor effekt på mange mennesker. Fra Rømø i syd og til Hanstholm i nord er der rig mulighed for at få nogle store naturoplevelser, måske blot spejde ud over det skummende hav eller blot mærke vinden bide i kinderne. Langs Vesterhavet findes en række spændende byer, hvor der rigtig mange steder er mulighed for et wellnessophold. Det kan eksempelvis være i Hvide Sande, Blåvandshuk, Ringkøbing og Lemvig.

Lillebælt og Vejle

Området omkring Lillebælt og hele vejen op til Vejle Fjord og ned til Kolding er fantastisk smukt og velegnet til nydelse og afslapning. Derfor har mange hoteller i området valgt at lave decideret spaophold netop her. Wellnesshoteller findes i både Middelfart, Fredericia, altså Kolding og Vejle samt Horsens. Specielt Vejle og den 22 km lange Vejle Fjord fremstår som et fantastisk område. Du kan nyde spaophold på blandt andet Hotel Vejlefjord eller på det berømte Munkebjerg Hotel, hvor der også er mulighed for yderligere underholdning med stedets Casino.

Limfjorden

Limfjorden forbinder Nordsøen med Kattegat og adskiller den Nørrejyske Ø med det jyske fastland. Limfjorden var formentlig engang en fjord, men nu et 180 km langt sund med fantastisk mange smukke steder og et område, der indbyder til at tage på et ophold, hvor batterierne oplades.
Et oplagt sted at tage på spaophold ved Limfjorden er Løgstør Parkhotel, hvor omgivelserne er rolige og behagelige, og forholdene af meget høj klasse.

Fyn er fedt

Fyn er et fantastisk sted. Specielt Sydfyn er smukt som få andre steder i Danmark. Med udgangspunkt i Svendborg eller Faaborg er mulighederne rigtig mange. Her findes masser af steder, hvor du kan kombinere oplevelser med afslapning. En oplagt mulighed er Best Western Plus Hotel Svendborg, der byder på lækre og hyggelige værelser og en bred vifte af moderne faciliteter, der kan gøre dit ophold super behageligt.

Syv steder du kan komme på et lækkert wellnessophold:

  • Oslobåde fra København
  • Hotel Fjordgården ved Vesterhavet
  • Løgstør Parkhotel ved Limfjorden
  • Munkebjerg Hotel ved Vejle Fjord
  • Best Western Plus Hotel Svendborg på Fyn
  • Ni’Mat i København
  • Kurhotel Skodsborg i Nordsjælland